nätverkaBehöver du hjälp med din sökmotoroptimering? Det är du inte ensam om. Det är viktigt att synas på Internet och det kan vi hjälpa dig med.

När man vill bedriva affärer på Internet måste man synas och komma i kontakt med människor. Det gör man bäst genom att ranka högt på sökningar i de vanligaste sökmotorerna. Google är ju jätten när det gäller sökningar och det är där man bör synas om man vill nå kunder. Vi har specialiserat oss på att hjälpa människor komma i kontakt med varandra.

Om man börjar synas vid sökningar på Google, Yahoo eller liknande sökmotorer kan man nå en kundskara som är i princip obegränsad. Internet har revolutionerat affärsvärlden och är du väl framme med din hemsida kan du nå oanade mängder människor. Om du har ett mycket starkt varumärke kommer du i kontakt med dina kunder genom att de skriver adressen till din sida i webbläsaren. Blocket.se är ett sådant företag som alla känner till och där SEO kanske inte är så nödvändig. Men, det är inte många företagare som har så starka sidor. Om du vill sälja till exempel kläder, resor, skor eller annat gäller det att komma upp som resultat vid en googling på viktiga ord.

Hur gör man då?

Det första vi brukar titta på är hur du byggt upp din hemsida eller webbshop. Det är viktigt att tänka på att inte göra stora fel när man bygger sidan. Det finns mängder av problem vid uppbyggnaden som gör att sidan inte går att hitta av en sökmotor. Det man först gör är en On Page Analys för att se hur sökmotorvänlig din hemsida är. När detta är klart och alla felaktigheter på din sida är rättade har vi nått ett bra steg i SEO-arbetet. Därefter kommer arbetet med att optimera vidare.